A hétvégi túrák után biztosan jól fog esni némi fonomság. Választhatunk hagyományos disznóvágás és házi sütemények között.
Vonyarcvashegyen ez a hétvége a kulináris élvezetekről fog szólni. Szombaton a régi falusi disznóvágások hagyományait elevenítik fel. A napot házi pálinkával kezdik, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet. Reggelire hagymán pirított friss vért, resztelt májat, savanyúsággal és kenyérrel tálalnak fel. A vendégek a disznósajt, májas-véres hurka, házi kolbász és házi tepertő készítésének rejtelmeit leshetik el, közben harmonikaszó gondoskodik a megfelelő hangulatról. Délután ne hagyjátok ki az Irigy Hónaljmirigy műsorát sem!
Vasárnap az édes élvezeteké lesz a főszerep, finomabbnál finomabb házi süteményekkel várják a látogatókat. Lesz verseny is, a gyermekeket pedig az Alma együttes műsora szórakoztatja majd.
A részletes program itt olvasható.
Jó szórakozást!