Hétvégi sportprogram ajánló

2014. október 03. 11:43 - BALATON | NÓRI

túra.JPG

A hétvégén annyi gasztroprogram van, hogy emellé mindenképpen kell egy sportprogram ajánló is! Szerencsére ezekből a programokból sincs kevés, nézzük miből válogathatunk.

Állatok Világnapja - Hévízi-tó túra (október 4. 10 óra, Hévízgyógyfürdő főbejárat)

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja az érdeklődőket egy könnyű őszi túrára, Hévízre. A túra célja a Hévízi-tó Természetvédelmi Terület és a környező védett területek élővilágának megfigyelése. A túrát a terület természetvédelmi őre vezeti.
A túra hossza: 5 km
A túra időtartama: 2 óra

Az aradi vértanúk útján (október 6., Zamárdi)

Kerépározás a vértanúkról elnevezett utcákon.

Immár hagyományossá vált megemlékezésre várja a kerékpárosokat Zamárdi! Az idei útvonalba bevonjuk a reformkor és szabadságharc két nagy alakjáról, báró Eötvös Józsefről és gróf Széchenyi Istvánról elnevezett utcákat. Továbbra is érvényes, az emlékutat teljesítők egy portrés kitűző jelvényt kapnak részvételükért. A Magyar Fájdalom-szobornál 17 órakor kezdődik a program.

A hétvégén részt vehetünk még madármegfigyelésen vagy akár gyógynövénygyűjtő túrán is.

Elő a túrabakancsokkal, jó hétvégét!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr596755349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása