Balatoni gyógynövénytúrák és csipkebogyó piknik

2014. szeptember 30. 14:04 - BALATON | NÓRI

gyógynövény.jpgHa két szóval kellene jellemeznem ezt a programajánlót, akkor azt mondanám, hogy kellemes és hasznos. Mert nincs is jobb dolog a még kellemes napsütésben egy jót túrázni, és ráadásul még hasznos is, hiszen a szakértő vezető segítségével gyűjtött gyógynövények egészen biztosan jól jönnek még majd a téli, hideg hónapok során.

Elő tehát a túrabakancsot és valamilyen növénygyűjtésre alkalmas tartót és azonnal jelentkezzünk be a túrákra!

A túrák időpontja és a túrák helyszíne:
2014. október 4. Szentbékkálla és környéke
2014. október 11. Monoszló-Zánka és környéke
2014. október 18. Bakonybél és környéke
2014. október 25. Zirc és környéke

A gyógynövénytúrákra az autóbusz Balatonalmádiból, a Pannónia Kulturális Központból előtti parkolóból indul 9.00-kor és 17.00-kor érkezik vissza. A túrákon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 06-88-599-923-as telefonszámon lehet.

Különleges programmal készül a Tihanyi Piac Placc is az október 11-i piacnapra, csipkebogyó piknikre hívja a látogatókat.

Csipkebogyo_piknik_2014.jpgÉs végül még egy hasznos tipp: gyógyteák és fürdők – házilag!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr626747105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása