Közös ünneplés a Turizmus Világnapján

2014. szeptember 29. 16:21 - BALATON | NÓRI

20140927_133335.jpgVan egy nap minden évben, ami nekünk, a turizmusban dolgozóknak a mosolyról szól, ez a Turizmus Világnapja, szeptember 27. Ezen a napon egy-egy apró ajándékkal, egy kedves gesztussal vagy csak egy szívből jövő mosollyal köszöntjük azt a több millió embert, akiért mi dolgozunk nap mint nap, a turistákat.

Idén rendhagyó módon nem csak az ide látogatóknak kedveskedtünk, hanem a szakma képviselőit is meghívtuk egy közös szezonértékelésre és ünneplésre. Mert igenis van mit ünnepelnünk, hiszen a Balatonnál a kevésbé jó idő ellenére is, júliusig ebben az évben 5,6%-kal több magyar vendég fordult meg, mint a tavalyi év azonos időszakában. Helyszínként a nem rég átadott Bodorka Látogatóközpontra esett a választásunk Balatonfüreden. Többen még nem jutottak el ide, így egy igazi újdonsággal kedveskedhettünk a saját kollégáinknak is.

Szombaton szintén Balatonfüreden a Szüreti Mulatságon vártuk az érdeklődőket, akik a picit szemerkélő eső ellenére is, nagyon szép számban érkeztek a standunkhoz. Mint mindig most is nagyon nagy sikere volt a kerékpáros térképnek, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeit bemutató kiadványnak és az Agrármarketing Centrum nagyon igényes tájékoztató füzeteinek is. A kiadványok mellé természetesen alma, csokoládé és egy mosoly is járt.

Köszönjük mindenkinek a közös ünneplést!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr926744427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása