Ízek hétvégéje

2014. szeptember 05. 09:31 - balaton | dia

130837140826015657_halaszlefozo_vigassag.jpg

Aki szereti a halból készült ételeket, ezen a hétvégén 2 gasztronómiai fesztiválra is lehetősége lesz ellátogatni. Az időjárás is jónak ígérkezik, így nem kell attól félnünk hogy az eső elmossa a programokat.

A fonyódi harcsafesztivál péntektől vasárnapig várja a szórakozni vágyókat, immáron második alkalommal. A családias hangulat és az elérhető árak mellett a jó ízek is garantáltak. A fesztiválon főzőverseny, vásári hangulat, színpadi programok, koncertek, táncelőadások, valamint tűzijáték is lesz, így mindenki megtalálja a maga számára kedves programot. A rendezvényről további információkat és részletes programot itt találhatunk.

Györöki Szüret és Halászléfőző fesztivált szeptember 6-án rendezik meg Balatongyörökön. A gasztronómiai rendezvényen színes kulturális programok várják az érdeklődőket. A programot este utcabál zárja a Casino együttessel.ITt szintén találkozhatunk főzőversennyel, sőt az elkészült ételekből kóstolót is kaphatunk. A balatongyöröki program futballversennyel veszi kezdetét, 11 órától pedig tüzet raknak a bográcsok alatt és délutánig rotyog a halászlé. Napközben vásári forgatag, szüreti felvonulás, néptánc bemutató, operett műsor, este pedig utcabál gondoskodik a jó hangulatról. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr346667617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása