Strandok éjszakája 2014

2014. július 31. 10:35 - balaton | dia

9840-strandok-ejszakaja-2014.jpgMost pénteken országszerte 49 fürdő várja a fürdőzni vágyó vendégeket a Strandok Éjszakáján. Az eseményt ötödik alkalommal rendezi meg a Magyar Fürdőszövetség, ahova 50000 embert várnak. Az eseményt azért ebben az időpontban szervezik meg, mert a virrasztani vágyó vendégek elé a nyár utolsó hónapjában különleges látvány tárul. Az égbolton augusztusban gyakran figyelhetünk meg hullócsillagokat és a forró nyári éjszakán mindenkinek kellemes időtöltés az éjszakai fürdőzés. A fürdők jelentős része éjfélig tart nyitva, azonban több fürdő éjjel 2, vagy akár 4 óráig is fogadja a vendégeket. A rendezvényről további információkat itt találhatunk.

A régióban 1 strand és 1 fürdő is csatlakozott a kezdeményezéshez. Az egyik csatlakozó Gyenesdiás, ahol retro disco várja a strandolni vágyókat. Lesz vízi aerobic, családi vetékedő kincskereséssel, valamint a MAGMA Tűzszínház bemutatója. A belépés este teljesen ingyenes, további információkat pedig itt találhattok. A strandon egyébként nemrég adtak át egy akadálymentesített úszóstéget, amin a kerekes székesek is könnyen a vízbe juthatnak, erről bővebben itt olvashattok.

A másik csatlakozó a zalakarosi fürdő, ahol Baywatch Partyt rendeznek az élményfürdőben. Rengeteg játékkal és nyereménnyel várják a vendégeket. Lesznek Baywatch lányok, a zenét DJ Sheperd biztosítja. Egyszóval lesz itt minden, ami egy nyári bulihoz kell. A programról további információt itt találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr926561605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása