Okosan a Balatonon

2014. július 04. 10:26 - balaton | dia

okost.jpeg

Már korábban bemutattunk egy okostelefon-alkalmazást, mely egyaránt tartalmaz hajómenetrendet, térképet, időjárási adatokat. Az okostelefonok egyre szélesebb körben való elterjedése miatt, sorra jelennek meg a különböző applikációk is. Most három olyat mutatunk be, melyek jelentős segítséget nyújtanak, ha szállást, látnivalót vagy épp csak egy jó lángosost keresel.

 

 Balatonozz!

Ennek az alkalmazásnak a segítségével rengeteg balatoni szállás közül válogathatsz. Több szempont alapján is van lehetőség keresgélni, legyen az ár, biciklitároló megléte vagy akár szűkíthetünk külön a SZÉP kártya elfogadó helyekre. Az alkalmazás letölthető innen.

Balaton-felvidéki Nemzeti Park

A magyarországi nemzeti parkok között elsőként a Balaton-felvidéki Nemzeti Park készítette el okostelefon-alkalmazását. Letöltés után megismerhetjük a park történetét, megtudhatjuk mely látogatóhelyeket érdemes megtekinteni, átfogó képet kaphatunk a tanösvényekről, túrákról, tájegységekről. Ez az applikáció is rendelkezik szálláshely kereső funkcióval, valamint egy programnaptárral is. Induljunk hát útnak, lógjunk a természetben! Az alkalmazás letölthető innen.

I love Balaton

Az I love Balaton segít, ha épp egy jó éttermet keresel, vagy ha az érdekelne, hogy merre indulj, ha épp strandolni támad kedved. Külön kiemelendő hogy a helyszínekről alkotott véleményeket is olvashatsz, így még egyszerűbb a döntés. További praktikus funkciókként említendő hogy az ATM-ek, orvosi rendelők, játszóterek pontos helyét is tartalmazza és arról is tájékozódhatsz milyen lesz az időjárás a következő napokban. Az alkalmazás letölthető innen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr186472495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása