Újra látogatható a Tapolcai-tavasbarlang!

2014. április 24. 08:33 - balaton | peti

Tapolcai-tavasbarlang_03_Egri_Cs.jpg

Akik régebb óta követik a blogot, bizonyára emlékeznek rá, hogy korábban megírtuk, a Tapolcai-tavasbarlangban milyen fejlesztéseket terveznek. A munkálatokat meg is kezdték, s most örömmel jelentem be: a kiállítóhely újra várja látogatóit!

Egyelőre még csak a tavasbarlang látogatható – csökkentett árú belépőjegy váltása mellett –, de ha minden jól megy, nyár végére a tervezett látogatóközpont is elkészül, amely a Bakony-Balaton Geopark nyugati kapuja lesz. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park fontosnak tartja, hogy a tanulás ne csak iskolai keretek között, tantermekben valósuljon meg, hanem játékos formában, a természetben is. Ezért igyekszik minél több modern kiállítóhellyel várni a természetre kíváncsi látogatókat, ennek legújabb tagja lesz ez a látogatóközpont, ahol interaktív kiállítás és 3D mozi igyekszik szórakoztató módon elkalauzolni az érdeklődőket a barlangok világába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr836071723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása