Boldog Békeidők Hévíze

2013. április 23. 13:38 - balaton | peti

békeidők hévíz.jpg

Valljuk be, néha mindenki szeretné visszahozni az elmúlt korok hangulatát, a fess ruhákat, a kávézók teraszán eltöltött kellemes perceket, a majális zsibongó színeit.Erre tökéletes alkalom lehet, az az ötnapos hévízi fesztivál, amely „Boldog Békeidők Hévíze” címmel kívánja visszahozni a városba a békebeli korok hangulatát április 27 és május 1-je között. A rendezvényen bárki átélheti az 1867-es kiegyezést követő időszak, az úgynevezett boldog békeidők hangulatát

Neves művészek, előadók, zenekarok műsora szórakoztatja a nagyérdeműt immár harmadik alkalommal, a Deák téren és Festetics téren. Ízelítőül a fellépők sorából – a teljesség igénye nélkül: Roma Hungaricum Állami Együttes, Szegedi Kortárs Balett, Belmondo, Budapest bár, Happy Dixieland Band, a Magyar Rádió gyermekkórusa, Falusi Mariann és a Fabula Rasa. Nem maradhat el természetesen a díszes, kosztümös felvonulás sem, ahol garantált a jó hangulat! A fesztivál ideje alatt árusok, büfék bőséges kínálata várja a kedves vendégeket korabeli étkekkel és portékákkal. A részletes programot alant láthatjátok a plakáton, jó böngészést hozzá!

 

 

békeidők program.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr565242969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása