Balaton 7, Pünkösdi Királyválasztás - kikötések

2013. március 27. 09:17 - balaton | peti

balaton7_szabályok.jpg

Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya

Játékszabály

 

■  2013. április 2-30. közötti időszakban kerül meghirdetésre a Balaton7 próba, amelynek a nyereménye a kitüntető Balaton Pünkösdi Királya cím, valamint egy 2 fő részére szóló, egy hetes balatoni körutazás.

■  A nyereményjáték ideje alatt három, a Balaton7-re vonatkozó kérdésre kell válaszolni.

■  A nyereménysorsoláson csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték ideje alatt mind a három kérdésre helyesen válaszoltak, valamint a Facebook-on megosztották a "Szeretünk Balaton!" oldal játékindító bejegyzését.

■  A kérdések megválaszolásához segítséget nyújtanak a www.itthonabalatonon.blog.hu oldalon elhelyezett posztok. 

■  A meghirdetett játékban a Magyar Turizmus Zrt dolgozói és hozzátartozói kivételével bárki részt vehet. Egy személy csak egyszer szerepel a sorsoláson.

■  A sorsolás időpontja: 2013. május 7., a sorsolás helyszíne: Balatoni RMI székhelye, Balatonfüred, Blaha L. u. 2. A nyertest 2013. május 18-án értesítjük nyereményéről.

■  Az online játék leendő kisorsolt nyertesét a Szervező e-mailben értesíti. Amennyiben a nyertes e-mailen nem elérhető, vagyis a megkeresésre 3 napon belül nem reagál, a Szervező a kiértesítést még egyszer megkísérli. Ha erre az e-mailre sem érkezik visszajelzés 2 napon belül, akkor a Szervező jogosult a sorsoláskor kihúzott pótnyertest kinevezni a Balaton Pünkösdi Királyának és a nyeremény is őt illeti.

■  A nyeremény készpénzre át nem váltható, átruházását más személyre a játék kiírójánál kell kérelmezni. A nyeremény átruházásának kérdését a játék kiírója megvizsgálja, egyeztet a nyereményfelajánlóval és a döntésről tájékoztatja a nyertest.

■  Az adatvédelmi törvény értelmében a Szervező kezeli a játékosok személyes adatait. A játékosok személyes adatainak kezelése az alábbiakra terjed ki: játékos neve, levelezési címe, telefonszáma és e-mail címe. A játék során megadott adatokat a Magyar Turizmus Zrt. kizárólag a 2013. évi Balaton7 akciójához használja fel. Azt követően törli adatbázisából.

■  A játék szervezője fenntartja a jogot, hogy a játék során módosíthassa a játékszabályzatot, a részvételi feltételeket és a nyeremények körét. Amennyiben a játék szervezői ezen jogukkal élnek, a módosításokat azonnali hatállyal felhelyezi a játék honlapjára (www.itthonabalatonon.blog.hu), valamint a válaszokat beküldőket elektronikus úton értesíti a módosításokról.

■  A játékosok a válasz megküldésével vállalják a játékszabályzatban foglalt feltételek betartását.

 

A játék menetéről további információkat hamarosan olvashattok itt a blogon.

 

Balaton7 próba – Balaton Pünkösdi Királya játék szervezője:

Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság

8230 Balatonfüred, Blaha L. u. 2.

Tel: +36-87/342-801, +36-87/482-023

balaton@itthon.hu

www.itthon.hu/balaton

www.itthonabalatonon.blog.hu

Szólj hozzá!
Címkék: játék Balaton7

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr25174977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása