Balat ON

2013. március 12. 16:51 - balaton | peti

golf.jpgBár a hivatalos szezonkezdet még jócskán arrébb van, jól érezhető, hogy a közelgő hosszú hétvégén felébred téli álmából a Balaton: számos szolgáltató tárja ki télire bezárt kapuit, s várja megújult lelkesedéssel az érdeklődőket.

Először a különleges sportok rajongóihoz szólnék: március 15-én nyit a Balatonudvariban található golfpálya. A csodálatos panorámával rendelkező helyszín meghódítása élmény lehet kicsik és nagyok számára egyaránt, bárki megtalálhatja számításait, legyen szó kezdőről vagy profiról, hiszen itt lehetőség nyílik oktatáson részt venni, komoly téttel bíró versenyeken szurkolni, vagy baráti társasággal együtt a szabadidőt eltölteni. Aki elfárad, megpihenhet a komplexum lounge részében.

Szintén ettől a hétvégétől látogatható a gyenesdiási Festetics Állatpark. Erről már korábban is írtam, a bejegyzést itt megtaláljátok. És hogy még nagyobb kedvetek legyen ellátogatni, máris egy különleges akcióval kedveskednek az érdeklődőknek: március 15 és 17 között INGYENES lesz a belépés az állatparkba! Ne hagyjátok ki!

A holnapi napra tartogatok Nektek még 2 különleges programot, egyelőre nem árulom el, mik lesznek azok, de érdemes lesz visszanézni az oldalra. Ezt a bejegyzést egy kultúreseménnyel zárnám, részleteket a lentebb látható plakátról olvashattok le.

 

kamara.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr715131283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása