Kellemes dallamok hétvégére II.

2013. február 22. 14:00 - balaton | peti

A hétvégére megint hoztam Nektek egy nagyon kellemes kis muzsikát, egyik személyes kedvencem. A tavalyi év egyik legjobban sikerült reklámkampánya véleményem szerint az egyik mobiltelefonszolgáltatóhoz köthető, aki azt találta ki, hogy elkészíti az ország hangtérképét. Szerintem már az ötlet is zseniális, de a megvalósítás ezt még fokozta: tőlünk, hétköznapi emberektől kértek hozzá anyagot. Be lehetett küldeni bármilyen témájú hangfelvételt, ezek adták a térkép egyes részeit, az összeállításhoz pedig nem kisebb nevet nyertek meg, mint Yonderboi. Hogy ösztönözzék a hangbeküldést a kampány csúcspontja egy Yonderboi-koncert volt, ahová csak meghívóval lehetett belépni, melyeket a hangot beküldők között sorsoltak ki. Itt került bemutatásra a beküldött hangokból összeállított Hangtérkép, melyet a videón is hallhattok.

S hogy mi köze van ennek a Balaton régióhoz? Természetesen balatoni hangok is szerepelnek a felvételen! Alant maga Fogarasi László - azaz Yonderboi - mesél a Balatonhoz fűződő viszonyáról, s a gyűjtött hangok eredetéről, fogadjátok szeretettel!

Szólj hozzá!
Címkék: videó yonderboi

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr885098115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása