Korcsolyás előszezon

2012. december 17. 16:40 - balaton | peti

heviz koripalya.jpg

Nem bírod már nézni, ahogy a korcsolyád a szekrényben porosodik? Szeretnéd már hallani a pengék sercegését a jégen és érezni a hűvös menetszelet az arcodban? A Balaton ugyan még közel sincs befagyva, de van megoldás! A korábbi évekhez hasonlóan idén is megnyitotta kapuit Hévízen a városi jégpálya és változatos programokkal várja a csúszkálni vágyókat.

A létesítményt a Széchenyi utca elején, a Termelői Piac szomszédságában találjátok, érdekessége, hogy nem előre fagyasztott lapokból alakítják ki, hanem a víz helyszíni lefagyasztásával biztosítják a sima jég felületet. A fedett sátorban kialakított pályát a helyi lakosok vagy a városban tanulók díjmentesen használhatják, de a környéken lakóknak sem kell sokat fizetniük érte, 500 Ft-ba kerül a belépő.

A nyitva tartás az alábbiak szerint alakul:

Hétköznapokon:                                    Hétvégéken:

Délelőtt: 10.00-13.15 óráig                     Délelőtt: 9.00-12.15 óráig,
Délután: 14.00-16.15 óráig,                    Délután: 13.00-16.15 óráig,
Este: 17.00- 20.00 óráig.                        Este: 17.00-20.00 óráig.

 
Az igazi különlegességet azonban az jelenti, hogy a száguldás után nyugodtan kiáztathatjuk elfáradt izmainkat, hiszen a Tófürdő egész évben várja vendégeit. Nincs is jobb, mint a megerőltető mozgás után tavi rózsákban gyönyörködve nyújtózni egyet a kellemes hőmérsékletű vízben! Próbáljátok ki Ti is!

Bővebb információt itt találtok.

Akinek esetleg messze van Hévíz, az Veszprémben is elmehet korcsolyázni, ami ugyan nem a Balaton régióhoz tartozik, de ennyi kitekintést most megengedek magamnak :-)

Részletek itt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr624970142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása