Hétvégi csemegék (okt. 4-6.)

2012. október 05. 14:35 - balaton | peti

malom_to_mino_resize.jpg

 

Merre érdemes elindulni a hétvégén a Balaton Régióban? Az attól függ, mit szeretnél csinálni!

 

Gasztroélményre vágysz? Halat és bort ide!

TAPOLCÁN a hétvégén a tavalyi év sikerein felbuzdulva, ismét megrendezik a Pisztráng és Borfesztivált.  Érdemes eljönni, mert a még októberben is mediterrán hangulatot árasztó Malom-tó és környéke ilyenkor benépesül a jobbnál jobb ízek kedvelőivel. Színes programok, például pisztráng kiszákolás, a környezethez illő vidám családi vetélkedők, például vízibicikli gyorsulási és akadályverseny a tavon, valamint könnyűzenei koncertek várják a fiatalokat, idősebbeket, családokat. Bővebb információ a rendezvény honlapján.

 

Inkább kirándulnál?

ALSÓÖRS szeretettel vár! Teljesítménytúrák kezdők és profik számára egyaránt, 7 km-től 50 km-ig. Indulási idők, helyszín és térképek itt találhatók!

 

Pezseg a véred és mulatnál?

Akkor az ÁBRAHÁMHEGYI Murcifesztiválon biztosan megtalálod a számításaidat. Jelmezes felvonulás, mazsorettes bemutató, fúvóselőadás és természetesen az elmaradhatatlan szüreti menet tarkítja a programot, de aki a teljesség igényével kíváncsi, mivel találkozhat még itt a hétvégén, az a település honlapján megtekintheti!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr634821749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása