Anna and the Balaton

2013. június 24. 11:14 - balaton | peti

pásztor anna.jpg„Szóval az volt, hogy ’93 nyarán nem akartunk otthon maradni a tesómmal, és elmentünk körbebiciklizni a Balatont. Nagyon melegünk volt, fáradtak voltunk és borzasztóan törte a seggünket az ülés.

Volt nálunk egy walkman, lejárt a teteje, egy gumival kellett rögzíteni, hogy ne nyíljon szét. Két kazettát vittünk magunkkal, az egyik Bob Marley-től volt a Legend, a másik pedig a Kispál és Borztól a Naphoz Holddal. És minél jobban törte a seggünket az ülés, mi annál hangosabban ordítottuk a Húsrágó Hídverőt. Hát, így tekertük körbe a Balatont.”

Nagyjából ezekkel a szavakkal emlékezett vissza Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese a Kispál és a Borzzal kapcsolatos élményeire a múlt héten rendezett Fishing on Orfű 0. napján, ahol ma is aktív zenekarok játszottak el különböző Kispál-számokat.

Anna testvérével, Sámuellel együtt énekelte el az Etetést, ezt megelőzően mesélte el ezt a rövid kis történetet, de olyan szeretettel a hangjában, hogy egyértelmű volt számomra: minden szava igaz. Egyből meg is jött a kedvem egy kis kerekezéshez, és mindenkit csak biztatni tudok, tegyen hasonlóan: kerékpárokkal elő, és tekerjétek körbe a Balatont Ti is!

Motivációnak pedig szóljon az Annáék által említett Húsrágó Hídverő:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr375375503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása