JÁTÉK - Pünkösdi Királyválasztás - kérdések

2013. április 02. 10:40 - balaton | peti

b7.jpg

Végre elérkezett az idő, hogy a 2013-as Balaton7-hez kapcsolódó Pünkösdi Királyválasztás játékot útjára indítsuk! Nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni az alábbi 3 kérdésre, a helyes megoldásokat elküldeni a balaton@itthon.hu címre, a Szeretünk Balaton Facebook oldalán pedig megosztani a játékindító bejegyzést!

Készen álltok?

Akkor lássuk hát a kérdéseket!

■  Hány szobája van a keszthelyi Festetics kastélynak?
■  Mekkora a szintkülönbség a balatonfűzfői Balatoni Bob pálya legmagasabb és legalacsonyabb pontja között?
■  Kik építtették a Szigligeti várat?

Ne ijedjetek meg, ha elsőre nem tudjátok a kérdéseket, a blogon segítséget fogtok hozzá kapni, csak figyeljétek rendszeresen!

A játék április 30-ig tart, legkésőbb eddig küldjétek meg a helyes válaszokat a balaton@itthon.hu e-mail címre, Balaton7 játék tárgy megnevezéssel és elérhetőségeitekkel (név, postacím, e-mail cím, telefonszám, Facebook-név). És ne felejtsétek el megosztani a Facebook-on a játékindító bejegyzést! A játék további részleteiről itt és itt olvashattok! (a szabályok nem ismerete senkit nem mentesít azok be nem tartása alól!)

Jó szórakozást mindenkinek!

komment
Címkék: Balaton7

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr325188412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása