Vásári szezon

2013. február 25. 15:14 - balaton | peti

utazás 2012.JPG

A tavasz közeledte nemcsak a szezonális kiállítóhelyek nyitását és a jó idő érkezését jelenti, hanem a vásári szezonok kezdetét is. Ezen a héten mindjárt a legnagyobbal kezdődik az utazási kiállítások időszaka, hiszen csütörtöktől vasárnapig kerül megrendezésre a Hungexpo területén a budapesti Utazáskiállítás. A Balaton stand természetesen képviselteti magát, érdemes lesz ellátogatni, hiszen az új kiadványainkkal és szóróajándékainkkal itt találkozhatnak először az érdeklődők. A felhőtlen szórakozásról társkiállítóink gondoskodnak, a kisebbek találkozhatnak Vízipókkal, a nagyobbak pedig finomabbnál finomabb borokat és házilag előállított termékeket kóstolhatnak a standnál. Hogy az izgalmak se maradjanak el, nyereményjáték is lesz, de lehetőség nyílik kipróbálni azt is, hogy milyen érzés korhű reformkori ruhába bújni.

Gyertek el, próbáljátok ki! Keressétek a Balaton standot!

 

A főváros után Pécs felé vesszük az irányt, március 9-10-én a Zsolnay negyedben leszünk megtalálhatók, ezt követően pedig az ország keleti része lesz az úticél: március 22-24. között Debrecenben, április 4-6. között pedig Miskolcon találkozhattok velünk és társkiállítóinkkal.

Ha Pestre nem is tudtok felutazni, látogassatok meg minket valamelyik vidéki kiállításon!

Szólj hozzá!
Címkék: vásár

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr775104671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása