A medál titka - könyvajánló

2016. november 09. 08:17 - balaton | peti

a medál titka.jpg

Korábban már találkozhattatok az blog hasábjain könyvajánlókkal, most ezt a listát szeretném bővíteni egy újabb darabbal. A hosszúra nyúló téli estéken - bár ezek most már egyre rövidülnek - bizonyára Nektek is több időtök jut egy kis olvasgatásra, hát engedjétek meg, hogy a figyelmetekbe ajánljak egy 2012-es kiadású könyvet.

Mail Karolin A medál titka című alkotása egy romantikus történetet tár az Olvasó elé, a helyszín pedig nem más, mint a Balaton és annak környező tájegységei. A könyv ismertetőjében ez áll:

"Érzelmekben és romantikus elemekben gazdag, mégis fordulatos, kalandos regényt tart az Olvasó a kezében. A történet a 60-as években veszi kezdetét a gyönyörű Bakony egy apró falujában. Két fiatal tanító, Andrea és Máté szerelme bontakozik ki, amelyet azonban rövidesen szétszakít az élet. Miközben a kalandok olyan mesés helyszíneken zajlanak, mint Tihany, vagy épp maga a Balaton, az Olvasó betekintést nyerhet a falusi emberek életébe, a paraszti gondolkodásba. A történet bővelkedik a tiszta emberi kapcsolatokban, igaz barátságban és szeretetben, ám nem nélkülözi az ármányt, a csalódást és a tragédiát sem."

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr805003486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása