Hamarosan újra forog az óriáskerék Siófokon

2016. június 02. 11:21 - balaton | peti

oriaskerek.jpg

A tavalyi évhez hasonlóan idén is felszállhatunk a siófoki Nagystrandon Európa legmagasabb mobilóriáskerekére. Közel 70 méter magasról, 40 kabinból összesen 300 fő csodálhatja egyszerre a Balaton legszebb tájait június 24-től augusztus 21-ig.

Családoknak, baráti társaságoknak kihagyhatatlan élményt nyújtó program a magasba emelkedés, amely lélegzetelállító balatoni panorámával kápráztatja el a látogatókat. 10 perc alatt szemügyre vehetjük a tihanyi apátságot, a völgyhidat, Badacsonyt, a Balaton-felvidéket, a Somogyi-dombságot és a siófoki víztornyot. Az óriáskerék az idei évben is minden nap 15 órától fogadja a látogatókat. Külön pozitívum, hogy a 40, 6 személyes fülke teljes mértékben akadálymentesített, illetve éjszaka is működik az óriáskerék – 30000 színes égővel kivilágítva – csodálatos kilátást biztosítva a Balaton esti fényeire.

Újdonság, hogy 2016-ban  az északi partról is kényelmesen elérhető lesz az óriáskerék, hiszen a Balatoni Hajózási Zrt.-vel együttműködve Siófok Óriáskerék hajójáratok hozzák át Balatonfüredről és Balatonalmádiból a panorámában gyönyörködni vágyókat. Bővebb információk a hivatalos honlapon olvashatók. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr98770168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása