Egy mosolygós nap – Turizmus Világnapja 09.27.

2014. szeptember 25. 14:26 - BALATON | NÓRI

TVN_logo.jpg

A Magyar Turizmus Zrt. az ENSZ Turisztikai Világszervezet által meghirdetett Turizmus Világnapjához kapcsolódva, a korábbi évekhez hasonlóan idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdet szeptember 27-ére. Az idei évben ez a nap a közösségépítés jegyében zajlik, több helyen is meglepetéssel várják a vendégeket. Mi is így teszünk, szombaton Balatonfüreden a Tagore-sétány legelején a sok hasznos és érdekes kiadványunk mellett csokival is várjuk az érdeklődőket.

Szeptemberben minden turistának jár +1 mosoly!

 

További helyszínek:

Balatonalmádi: A Balatonalmádi Tourinform Iroda szombaton 10:00 – 14:00 óra között Balaton szelettel várja az irodába betérő vendégeket.

Balatonfüred: A Hotel Silver Resort Balatonfüred 15.00 és 16.00 órakor egy csésze kávéval és
süteménnyel várja vendégeit.

Fonyód: A Tourinform Fonyódi Tourinform iroda (Fonyód, Ady Endre u. 17., Városi Kulturális Központ) a turizmus világnapja alkalmából szeptember 27-én szombaton 9-13 óra között nyitva lesz, és szeretettel (és egy kis finomsággal) várja az érdeklődőket.

Garabonc: A 7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm az akciós jegy áráért (2500 Ft /fő ) exkluziv (4900 Ft/fő) jegyet ad. Ez az alap programokon kívül még pluszban tartalmaz vagy egy snack ebédet, vagy egy Dermalive kapszulás kezelést, amely az Aphrodite Hotelben vehető igénybe.
A jegy magában foglalja a Garabonciás Farmon a magház- és a konyhakert megtekintését vezetővel. Látogatható a 7 Vezér Történelmi Kalandpark 2 állandó kiállítása: a 7 jurtában a honfoglalást mutatják be a jelenkor legújabb kutatásainak felhasználásával és a várban az 52 magyar király arcképcsarnokával.
A jegy megvásárlása feljogosít még a két várjátszótér és a kötélpálya használatára is. Minden felnőtt jegy mellé 3 Garabonciás tallért adnak, melyekkel az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe:
– az íjász pályán 5 lövés,
– 2-5 kör elektromos kisautózás, /méret függvényében/
– 5 perc lovaglás vagy pónizás,
– saját termékekből (mangalicazsíros kenyér, tepertőkrémes kenyér, házi sajt) kóstoló.
Hévíz: A Danubius Hotels hévízi szállodái a Turizmus Világnapja alkalmából szeretettel vár mindenkit egy különleges mozdulatokkal, pezsgő hangulattal, frissítővel tarkított közös tornára! Ezen a napon a wellness kezelések is 20%-os kedvezménnyel vehetők igénybe. Ismerje a hévízi tó különlegességeit,
a délutáni tó körüli vezetett séta alkalmával.

Tihany:

- A Tihany Tourist a Turizmus Világnapja alkalmából egy pecsétgyűjtő “kószálást” szervez a Tihanyi-félszigeten szeptember 27-én és 28-án. A program lényege, hogy a Tihany Tourist Utazási Irodába ellátogató vendégek egy pecsétgyűjtő térkép segítségével bejárják a félsziget fontosabb látnivalóit, néhány pecsételő hely érintésével.
A vendégek tájékozódását a pecsételő állomásokon kihelyezett plakátok fogják segíteni! A legalább 5 helyen pecsételő vendégek irodánkban partnereink által felajánlott ajándékot vehetnek át.
Partnerek: Régi Idők Udvara Étterem és Skanzen, Baba Múzeum, Tihanyi Bencés Apátság, Tihanyi TDM, Tihanyi Családi Szabadidőpark, Balaton-felvidéki Nemzeti Park Levendula Ház Látogatóközpont, Füstös Ház, Kogart Galéria.

- A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba. A Turizmus Világnapja alkalmából a felnőtt látogatók a nap folyamán ajándékban részesülnek és a foglalkoztató teremben kézműves foglakozáson vehetnek részt. A kézműves foglakozás díjmentes a látogatók részére, a Levendula Ház interaktív kiállítása belépőjegy megváltásával látogatható. A BFNP csatlakozott a KÖSZIKÁVÉ! programhoz is: 2014. szeptember 26-27-én a Levendula Házban kávét fogyasztók a kávé árával a SZEMEM FÉNYE Alapítvány által működtetett, első hazai gyermekhospice házat, a Dóri Házat támogatják.

Zalakaros: Wellness Hotel Aphrodite**** és Hotel Venus***superior a Turizmus Világnapján érkező vendégeknek félpanziós foglalás esetén teljes panziós ellátást biztosít, vagy Venus*** superior standard szoba foglalása esetén Aphrodite**** kétágyas luxus szobát biztosít (kapacitás függvénye).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr676730667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása