I. Zamárdi Filmzene Fesztivál

2014. június 04. 11:38 - balaton | peti

filmzene.jpg

A Balaton partján egyre több fesztivál kerül megrendezésre, melynek oka az lehet, hogy az alapvetően is nívós rendezvények színvonalát még tovább emeli a környezet szépsége, a kettő kombinációjából pedig felejthetetlen élmények születnek. Mert például egy halászléfőző verseny sokkal hangulatosabb a tóparton felállított bográcsokban, mint akármilyen rendezvénysátorban, de strandolni is sokkal élvezetesebb úgy, ha közben valami igazi pörgős zene dübörög a háttérben.

A fesztiválok alapötleteinek tárháza szinte végtelen: zene, sport, gasztronómia, valamilyen ital, családi programok, túrázás, stb. Zamárdiban húztak egy merészet, összekevertek néhány műfajt, s megszületett a Filmzene Fesztivál, ahol – a nevéből is sejthető – a filmek, színpadi előadások híres betétdalaié a főszerep. 3 napon keresztül élvezhetjük Zamárdi utcáin a legjobb filmeket és zenéket.

A programban hangsúlyos szerep jut a vetítéseknek, ahol a legnagyszerűbb gyöngyszemeket tekinthetik meg a látogatók (pl. Csinibaba, Made in Hungaria, István, a király, Pink Floyd, Beatles, Rolling Stones, Hair, Grease, Fame, High School Musical, Ray, stb) és a koncerteknek, ahol pedig a hazai popélet alakjai énekelnek örökzöld betétdalokat (I will always love you – Whitney, Can you feel the love tonight – Elton John, Titanic, Kabaré, My Fair Lady, Grease, Hair).

Természetesen a résztvevők maguk is részt vehetnek az eseményen, amennyiben neveznek a Zenetotóra vagy a Zeneszerző versenyre és további izgalmakkal kecsegtet a Zene ereje elnevezésű programpont is. Az eseményen való részvétel ingyenes, bővebb információ a fellépőkről és programokról a hivatalos honlapon található: http://www.filmzenefesztival.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr366270180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása