Tekerés Zalakaroson

2013. június 16. 08:04 - balaton | peti

tour de zkaros.jpg

Zalakaros mindig is híres volt aktív programjairól, sportkedvelő életviteléről. Ezt erősíti a következő hétvégén (06. 22-23.) megrendezésre kerülő Tour de Zalakaros elnevezésű esemény is.

A nevéből is látszik, hogy kerékpáros rendezvényről van szó, az érdeklődők 3 különböző útvonal közül is választhatnak. A leghosszabb a Tour de Zalakaros, mely 118 km-es távon vezeti végig a kerekezőket a Zalakaros, Fő tér – Zalaszabar – Kilimán – Zalaszentbalázs – Börzönce – Szentliszló – Bak – Pötréte – Pacsa – Dióskál – Egeresacsa – Zalaszabar – Zalakaros (szőlőhegy-kilátó) – Zalakaros, Fő tér útvonalon.

A másik kettő jóval kevesebb kilométerrel, ám annál gazdagabb látványvilággal várja a tekerni vágyókat, hiszen mindkét útvonal szinte végig a Kis-Balaton partján halad: a 7Vezér Kalandpark teljesítménytúra 70 km, míg a Karos-Spa Kis-Balaton családi túra csupán 33 km.

Fontos tudnivaló, hogy az eseményen indulóknak nevezni kell, ez megtehető interneten itt és a helyszínen. A nevezési díj ellenében rajtcsomag jár minden indulónak, mely tartalmaz többek között fényvisszaverő csuklópántot, kulcstartót, de ami a legfontosabb a kapott rajtszám egyszeri belépésre jogosít a zalakarosi termálfürdőbe és a 7Vezér Történelmi Kalandparkba, sőt, tombolaszelvényként is funkcionál, melynek segítségével esély nyílik értékes ajándékok megnyerésére.

A részletes program itt található, a futamokat vasárnap tartják, de a nevezés már szombaton elkezdődik és bemelegítő tekerésre is lehetőség nyílik ezen a napon. Bővebb információ, az útvonalak pontos bemutatása, elérhetőségek és a nevezéshez szükséges dokumentumok itt találhatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr165355856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása