Elmúlt a nyár

2012. október 03. 11:44 - balaton | peti

Balatonfured23.jpg

 

Idén kijutott a nyárból, megteltek a strandok és a szórakozóhelyek, volt itt foci Eb és olimpia, és a melegebb pulóverekre még este sem volt szükség, arról nem is beszélve, hogy a Balaton-átúszást is már az első kijelölt időpontban meg lehetett rendezni!

 

De mint minden jónak, egyszer ennek is vége szakad, és sajnos, ennek a nyárnak is vége lett… Hűvösödnek az éjszakák, egyre rövidebbek a nappalok, és örülnünk kell, ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, és még úszhatunk egyet a Balatonban.

Mögöttünk vannak már a Balatoni Nyár fergeteges rendezvényei, de egy percig sincs okunk búslakodásra! Az Indián Nyár a Balatonnál is felejthetetlen élményeket és ízeket kínál! És hogy ne maradjatok le semmiről, arról a Balaton Blog fog gondoskodni. Kövessetek minket, hogy első kézből szerezhessetek információkat a Magyar Tenger eseményeiről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr814817554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása