Úszd át 2x!

2014. augusztus 08. 11:51 - balaton | dia

714.jpg

Még csak egyszer úsztad át a Balatont? Úszd át 2x egy nap, oda-vissza! A júliusi Balaton átúszást követően most egy újabb lehetőség kínálkozik a sportolni vágyóknak. Az I love Balaton 2x rendezvényt most szombaton rendezik meg.

Az I love Balaton 2x egy oda-vissza úszó verseny, Zamárdiból indulnak a versenyzők és Zamárdiba érkeznek vissza. Tihanyban, a Garda Hotel strandján található a visszafordító-pihenő, ahol lehetőség van frissítésre, viszont az ott eltöltött idő beleszámít a mért versenyidőbe. A táv 2x 2250m, vagyis 4,5km.

A rendezők meghatároztak egy limit időt a fordítóig, ami 2óra 10 perc, tehát a teljes távot 4 óra 20 perc alatt kell teljesíteni. A rajt 8 és 12 óra között lesz folyamatosan. Minden résztvevő ajándék pólót kap, a leggyorsabbak pedig külön díjazásban részesülnek. Itt is, mint az előző versenyen mindenkinek kötelező orvosi vizsgálaton kell részt vennie saját egészsége érdekében. A pályát 100 méterenként bóják, 70 méterenként pedig hajók biztosítják. A versenyről további információkat itt találhattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr36587467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása