Változások 2.0

2012. december 03. 15:33 - balaton | peti

Máté Márk_jégmadár.jpg


Bizony, bizony, beköszöntött a tél, megérkeztek az első fagyok és a korán kelők jó eséllyel találkozhattak hasonló formákkal, mint amit Máté Márk is megörökített a mellékelt képen. De nem csak az időjárásban álltak be változások, hanem a Balaton blog életében is.

Gondolom észrevettétek, hogy az utóbbi időben az aktivitás kicsit megcsappant, ennek több oka is van, egyrészt kicsit kevesebb időnk is volt új bejegyzések készítésére, másrészt pedig valami meglepetésen dolgoztunk (az admin felület fejlesztéseiről nem is beszélve), ez pedig nem más, mint a saját, teljesen egyedi Balaton-skin.

Remélem tetszeni fog Nektek is az új, modern, fiatalosabb dizájn, aminek sajnos áldozatául estek bizonyos funkciók (pl. a korábbi cetlis kiemelt bejegyzéses megoldás) és némi szerkezeti ráncfelvarrás is történt, de bízom benne, hogy ezeket elfogadható veszteségnek élitek meg. A mostani felületen sokkal nagyobb szerepe jut majd a borítónak, amit én személy szerint a korábbiból hiányoltam, de a későbbiekben egyéb fejlesztéseket is tervezünk még.

Most azonban visszatérek a posztoláshoz, hiszen számos programlehetőség és újdonság vár mindenkit a régióban! Beléptünk az adventi időszakba, sőt, a héten már a Mikulás is megérkezik azokhoz, akik jól viselkedtek, de lassan nyitnak a korcsolyapályák is szerte tó körül.

Olvasgassatok, böngésszetek és ne feledjétek: a Balatonon minden évszakban van mit csinálni! ;-)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr744945263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása