Mihez kezdjünk rossz időben?

2016. augusztus 22. 16:51 - Deli Kitti

Sajnos ezen a nyáron előfordult, hogy ajánlani kellett a strandolás helyett más alternatívát, mert a természet közbeszólt. Még, aki egy utolsót ejtőzne iskolakezdés előtt, felsorolok pár opciót, hogy mihez is kezdjünk magunkkal rossz idő esetén a Balatonon.

dsc_7708_1.jpg

A Tapolcai-tavasbarlangban az a jó, hogy esős időben is látogatható. De nyilván nemcsak azért megy el az ember egy barlangba, mert éppen esik az eső, hanem mert érdekes története van, nagyon látványos és a világörökség egyik tagja Magyarországon is látható.

_dsc3801.JPG

Keszthely is lehetne rekorder a világban a rengeteg kiállításával, múzeumával. A Nyugat-Balatonon mindenki talál magának egy különleges tárlatot vagy egy finom bort vagy édességet.

g0041249_1.JPG

A strandolásról sem muszáj lemondani, mert Zalakaros az újonnan nyitott klassz csúszdái mellett beltéri szórakozást és kikapcsolódási lehetőséget biztosít ebben a szomorkás időben.

ciprian_balaton_kesz_ma_solat_1.jpg

Ha mi is nagyon elszontyolodnánk, és szívesen bugyolálnánk be magunkat egy pokrócba a kanapén, akkor ahhoz némi olvasnivalóval még megemlékezhetünk a balatoni nyárról.

_dsc7427_1.jpg

Később, ha kitisztul az ég és nem esik az eső, akkor Balatonfenyvesen egy kis kirándulás még belefér, nem?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr1711356574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása