Szelfizz Balaton Borral!

2016. augusztus 17. 10:08 - Deli Kitti

Idén nyáron az Instagramot ellepték a borozós szelfik. Egyre többen pózolnak BalatonBorral a kezükben, úgyhogy úgy döntöttem, én is beszállok. Lőttem magamról egy pár képet egy vitárolás fedélzetén, híres balatoni borászokkal, és természetesen borokkal pózolva, közben pedig megpróbáltam kiderítani, miért jó, ha BalatonBorral szelfizünk.

Kiderült, hogy a borral fotózkodás egy egyszerű mozgalomnak indult, és az volt a cél, hogy a népszerűsítsék a balatoni borokat - mert nincs is jobb annál, mint mondjuk a Badacsony lankáin megpihenni egy kellemesen lágy, szerelmes kéknyelűvel a poharunkban...

Badacsonyi borozós tippek ITT

A Balatoni Körnek aztán annyira megtetszett az ötlet, hogy a legötletesebb, legpoénosabb fotókat kiteszik az oldalukra, ráadásul a legeslegjobbat egy karton BalatonBorral fogják jutalmazni. Szóval megéri pályázni!

Ehhez nem kell más, csak egy #balatonbor taggel posztolt kép az Instagramon. A képet és a linkjélt aztán tovább kell küldeni a balatonikor@gmail.com-ra, és várni az eredményt. És addig esetleg kibontani egy újabb üveget, és koccintani a barátokkal.

Boros randevú ötletek a Balatonnál

A BalatonBor igazi sláger idén. Ez tulajdonképpen az első igazi, közösségi régiós bormárka Magyarországon. A kezdeményezés lényege, hog a legjobb balatoni borászatok összeálltak, és egységes minőségi kritériumok alapján, egységes stílusú borokat igyekeztek készíteni. A BalatonBor tehát tényleg a balatoni táj esszenciája, mindenki beleadta a szakértelme legjavát.

A BalatonBor márkajelzés alatt most 2015-ös tételek kerülek a palackba. A koncepció - úgy tűnik - tökéletesre sikerült, mert van olyan pincészet, ahol már csak néhány palackkal lehet kapni a Balaton ízéből. Szóval, nem árt igyekezni... Szerintem ez a bor olyan finom lett, hogy még a legesősebb, leghűvösebb délutánoni is képes megidézni a balatoni napfényt. Hozzám hasonló nyárfüggőknek tehát kihagyhatatlan újdonság.

Borgőzös mulatságok a tó körül

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr3310411098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása