Frank Sinatra est Balatonfüreden

2016. augusztus 12. 12:15 - balaton | peti

sinatra.jpg

Balatonfüred egész évben pezseg, kiváltképpen igaz ez a nyári időszakra, azon belül pedig a Balatonfüredi Borhetekre: jobbnál jobb programok érik egymást a Tagore sétányon és a környező színpadokon. 2016. augusztus 18-án, csütörtökön 20:00 órai kezdettel a XX. század Amerikája kel életre a Gyógy téren.

A zenés időutazáson megelevenednek Frank Sinatra legjobb dalai, de a kortársak kiváló művei sem hiányozhatnak a repertoárból. Az előadás olyan neves művészek tolmácsolásával valósul meg, mint Mihályi Réka, Szolnoki Péter, Gájer Bálint és Mészáros Tamás.

Az est során a résztvevők átélhetik, milyen volt a swing virágkora: a 30-as évek Amerikájának frivol, fehér inges, fekete autós, dohányfüstös miliője. Az est során közreműködik a Studio11 Ensemble és a Budapest Táncművészeti Stúdió is.

Előzetes jegyvásárlás és további információk a rendezvényről itt találhatók. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr4810380146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása