Gasztronómiai térkép a Balatonról III.

2016. június 02. 14:35 - balaton | peti

deli-part-header.jpg

 

Ahogy a mondás is tartja: 3 a magyar igazság! Nincs ez másként a legjobb Balaton körüli vendéglátóhelyeket bemutató térkép esetében sem, hiszen a Csopak – Füred – Tihany háromszöget és Badacsonytól Keszthelyig nyúló területet bemutató példányok után örömmel jelenthetjük be, hogy elkészült a déli partot terítékre tűző harmadik rész is.

A kezdeti koncepció annyiban változott, hogy eredetileg csak egész évben nyitva tartó helyek kerültek fel a térképekre, de ez így nyár közeledtével kevésbé indokolt, így szerepel néhány különleges, de szezonális nyitva tartású helyszín is. Ezt ellensúlyozandó viszont új piktogramok is felkerültek a listára, a korábbi kutyabarát / gyermekmenü / gyönyörű panoráma mellett külön figyelmet kaptak a cukrászdák és a manapság igen népszerű streetfood-lelő helyek (a Balatonnál beachfood).

Hogy még teljesebb legyen a kép, a térképek saját online felületet is kaptak, ahol szintén minden fontos tudnivaló megtalálható a kezdeményezésben részt vevő helyszínekről. Ez ezen a honlapon található. Végezetül pedig álljon itt a déli parti vendéglátóegységek listája:

- Bussay Pincészet, Csörnyeföld
- Bonne Chance Étterem és Szálloda, Bázakerettye
- Kristinus Borbirtok, Kéthely
- Hubertus Hof Szálloda *** és Étterem, Balatonfenyves
- Paletta Bistrobar & Vinoteca, Balatonboglár
- VILLABOGArT Vendégház, Alsóbogát
- Château Visz Kastélyszálló, Visz
- BL Yachtclub & Apartments, Balatonlelle
- Kistücsök Étterem, Borpince és Vinotéka, Balatonszemes
- Mala Garden Design Hotel****Superior és Étterem, Mandara Cafe & Lounge, Siófok
- Villa Gréta Cukrászda. Siófok
- Páskom Cottage, Lajoskomárom

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr548770644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása