Álomállás: Balcsizz, bulizz 1 misiért!

2016. május 24. 11:52 - itthonblogok

A két legforróbb nyári hónapra költözz le a Balatonra, bulizd végig a fesztiválokat, teszteld a legjobb éttermeket és szállásokat, bringázz, strandolj, túrázz, majd írj az élményeidről cikkeket egy ringó jacht fedélzetén, fotózd le a legjobb pillanatokat és szerepelj a TV-ben! 

balatoning_fb1-01.jpg

Egyszóval: legyél a száguldó riporterünk
havi bruttó >> 1 millió forintos álomfizetésért!

 

Mit kérünk cserébe?

Téged keresünk, ha már elmúltál 18 éves, imádsz szerepelni és jól bánsz a szavakkal, gyakorlott szövegíró vagy, és nem probléma, ha egy ütős facebook vagy insta posztot kell összedobnod. Bírnod kell a folyamatos pörgést, az állandó bulizást és a húzós határidőket. Ha mindehhez kellemes személyiséggel és pozitív kisugárzással is rendelkezel, akkor a nyárra ne is keress más állást, itt a helyed! 

Mi üti még a markodat? 

A fizetésed havi bruttó 1 millió forint lesz júliusra és augusztusra, de emellett még nagyon sok mindent adunk neked.

Munkaeszközként kapsz egy céges okostelefont, egy laptopot és egy fényképezőgépet a Magyar Turisztikai Ügynökségtől. 
Gondoskodunk minden fesztiválbelépődről, a szállásodról és az étkezésről. Leszervezzük neked a Balaton legjobb kulturális és aktív programjait, bejuttatunk a legmenőbb helyekre és természetesen híres emberekkel és a Balaton nagyságaival is összehozunk egy asztalhoz. Kapsz egy profi stábot is, hogy minden gördülékenyen menjen. 

Így jelentkezz: 1 próbacikk kell! 

Küldj nekünk egy meggyőző bemutatkozó anyagot magadról (a kevesebb néha több!) és írj egy próbacikket

A próbacikk szóljon egy meghatározó balatoni (ennek hiányában bármilyen belföldi utazáshoz kapcsolódó) élményedről maximum 1500 karakter terjedelemben.
Legyen hozzá:  kapcsolódó (jogtiszta, de nem kell saját) fotó, tegyél a cikkbe videót, és töltsd fel egy nyilvános blogra vagy weboldalra. Posztolj ki róla egy facebook bejegyzést és tegyél fel erről fotót vagy kis videót az instagramra #gyereabalatonra hashtaggel. 

 

 Június 6-ig a balaton@itthon.hu e-mailcímre várjuk a jelentkezésedet! 



A legjobbakat nagyszabású castingra várjuk a Nemzeti Regattán június 11-12-én.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr898742832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása