Nemzetközi Ikarus találkozó

2016. április 14. 09:01 - balaton | peti

ikarus.png

Különleges eseményre kerül sor Tapolcán május 7-én, ahol először rendezik meg a Nemzetközi Ikarus találkozót. Nevéből könnyen kitalálható, hogy főszerepben a legendás buszok állnak, s a hozzájuk kapcsolódó különféle programok, melyek izgalmas szórakozást kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A helyszínválasztás a város szépsége és a Balaton közelsége miatt esett éppen Tapolcára. A Malom-tó partjától néhány méterre a Tapolca-patak partján egy park és a mellette található parkoló ad otthont a közel 30 db nagyrészt veterán korú Ikarus autóbusz bemutatójának.  A részt vevő járművek között megtalálható lesz az egykori gyár szinte összes típusa. A kiállítók között szerepel a Bkv Zrt., néhány hazai Volán társaság, sok magángyűjtő, valamint érkezik több autóbusz külföldről is.  A helyszínen a kiállított járművek megtekintésén túlmenően lehetőség lesz nosztalgia járatokon utazni, pólót, képeslapot és egyéb ajándéktárgyakat vásárolni, illetve bárki részt vehet a nosztalgia túrán, amely délután kerül megrendezésre. A rendezvény rossz időjárás esetén is megtartásra kerül!

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt! A balesetek elkerülése érdekében kérjük a mozgó járművek között fokozottan ügyeljenek testi épségükre csak a kijelölt helyen szálljanak fel és le az autóbuszokról és tartsák be a szervezők kéréseit! A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják, további információk a rendezvényről és a részletes program itt található.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr378588492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása