Új gasztronómiai fesztivál - Balatoni Szalon

2015. november 05. 14:02 - balaton | peti

szalon.pngAz Anna-bál és a Romantikus Reformkor után újabb múltidéző, hangulatos rendezvénynek ad otthont Balatonfüred. A Balatoni Szalont 6 vendéglátóhely (kávézók, teázók és cukrászdák) álmodták meg, hogy felidézzék a korabeli szalonok élettel teli világát, és egy kis nyüzsgést hozzanak a városba az álmoskás novemberi hétvégére.

Az esemény időpontja november 6-8, célja pedig, hogy újfent bebizonyítsa: a Balatonra igenis van miért leutazni késő ősszel is. A tervek szerint a fesztivált ezentúl minden évben megrendezik, ugyanebben az időszakban - a szüreti mulatságok és Mindenszentek után, de még a tél beállta előtt -, egyre több csatlakozó részvételével. A kezdeményezésben mindenki önként vesz részt, saját profiljához illően: ki különleges süteményeket készít az alkalomra, ki ínyenc falatokat, egyesek pedig zenével várják a kikapcsolódni vágyókat.

Az akcióban részt vesz a Bergmann Cukrászda, a Bistro Sparhelt, a Kredenc Borbisztró és Kedves Cukrászda, a Borgaléria és a Vitorlás Étterem, sőt, még tihanyi csatlakozó is van az Echo Hotel személyében. További információk és részletes program itt található.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr88052736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása