Gasztrovasárnap 2015

2015. szeptember 03. 11:09 - balaton | peti

kaja.jpg

A három Balaton-parti megye – Veszprém, Somogy, Zala – kereskedelmi és iparkamarái 2002 óta működtetik a három megyében és a Balaton Kiemelt Üdülőkörzetben található vendéglátóhelyek minősítésére és népszerűsítésére szolgáló Kamarai Védnöki Tábla rendszert, amelyben közel 150 minősített, kiváló szolgáltatást nyújtó vendéglátóhely működik.

A Kamarai Védnöki Tábla célja a színvonalas, vendégmarasztaló vendéglátóhelyek szakmai elismerése és népszerűsítése. A védnöki táblát azok a vendéglátóipari egységek kaphatják meg, amelyek maradéktalanul megfelelnek a minősítő rendszer követelményeinek. A minősítésben való részvétel önkéntes. További információk a jelentkezésről és a minősítő rendszerről itt találhatók.

A Kamarai Védnök Tábla rendszer 2015-ben megújult, új arculattal és stratégiával folytatja a működését. Ennek keretében kerül megszervezésre a Gasztrovasárnap elnevezésű rendezvény, melynek értelmében valamennyi Kamarai Védnöki Táblával rendelkező helyszín jelentős kedvezményeket biztosít helyben fogyasztás esetében.

A Balaton régió Kamarai Védnöki Táblás vendéglátóhelyei 2015. 09. 13-án 30% kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A kezdeményezésben részt vevő éttermek listája a következő:

Alsópáhok - Kolping Csárda

Balatonakali - Fék Kávéház és Étterem

Balatonalmádi - Határ Étterem

Balatonalmádi - Naturkert Étterem

Balatonboglár - Kis Szieszta Étterem

Balatonföldvár - Kukorica Csárda

Balatongyörök - Hotel Panoráma Étterem

Balatonkenese - Nádas Csárda

Gyenesdiás - Nádas Csárda

Hévíz - Magyar Csárda

Keszthely - Café Azzurro

Örvényes - Huszár Vendéglő

Rádpuszta - Rádpusztai Gasztro Élménybirtok

Siófok - Diana Étterem

Siófok - Sándor Étterem

Siófok - Öreg Halász Vendéglő

Szigliget - Bakos Attila Kisvendéglője

Tihany - Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr87757686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása