Az ország legbékésebb fesztiválja

2015. június 04. 11:17 - balaton | peti

everness.jpgNem túlzás azt állítani, hogy a Balaton az utóbbi években fesztiváltengerré változott. Szinte nincsen olyan hétvége nyáron, amikor ne botlanánk bele valamilyen nagyobb embertömeget vonzó rendezvénybe. Ezek között találhatunk zenei-, sport-, kulturális- és gasztronómia köré épülő kezdeményezést is, néhány igazi különlegességnek számító csemegét viszont lehetetlen bekategorizálni.

Ezek közé tartozik az Everness Fesztivál, mely immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre Balatonakarattyán. Az esemény középpontjában a tudatos életmód és környezetbarát szemlélet áll, így okkal nevezi magát a „legbékésebb fesztiválnak”. A programok színességére sem lehet panasz, szellemi és fizikai feltöltődést garantáló programok közül egyaránt választhatunk a fesztivál helyszínén.

Idén újítás lesz, hogy a területet „falvakra” bontják, melyek mindegyike egy-egy tematika köré épül, s lesz egy vezetője, aki ezeknek a témáknak szakavatott hozzáértője. Így nyílik lehetőségünk meditációra az Elmélyülés faluban, izgalmas fizikai kísérletekben részt venni és robotokat építeni az ÖKO és Tudományfaluban, civil szervezetek programját megismerni a szolidaritásról és fenntarthatóságról a MagNet Faluban, önmagunkat jobban megismerni az Intimitás vagy a Gyógyítás Faluban, a legkisebbek pedig báb- és meseelőadásra készülhetnek (amelyet a fesztivál végén elő is adnak majd) Levente Péter Gyerekfalujában.

A nappali programok után esténként a zenéé lesz a főszerep a hazai előadók közül tiszteletét teszi Péterfy Bori és Sena az Irie Maffiából, valamint számtalan világzenei formáció is bemutatkozik Balatonakarattyán. A részletes program és további információk itt találhatók.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr227517232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása