Nyári gyerekek a Balaton parton

2015. június 03. 14:58 - balaton | peti

zanka_tabor.jpg

Mondjuk keszegezésről szó sincsen (Dunakanyarról meg pláne), ennek ellenére is számos programlehetőség várja a nyári gyerekeket a Balaton parton. Zánka mindig is a fiatalság kedvelt üdülőközpontja volt, ha beköszöntött az iskolai szünet, s nincs ez másként napjainkban sem: a nem régiben felújított komplexum változatos táborokkal várja vendégeit egész nyáron.

A táborozni vágyók 3 tematika szerint próbálhatják ki magukat. A „Zánkai vakáció” kifejezetten a legkisebbeknek készült, 12 éven aluli bátor kisiskolások jelentkezését várják rá. A 7 napos vakáció alatt rengeteg sportos feladatban vehetnek részt a táborozók: kalandpark, erdei tornapálya, saját strand óriáscsúszdával – hogy csak néhány ízelítőt említsünk a különböző elérhető helyszínekről. A feladatok között pedig találkozhattok kerékpáros versenyekkel, sárkányhajózással, valamint számtalan ügyességi- és sportprogrammal. Ráadásul szállásról és ellátásról sem kell gondoskodni, a részvétel ezeket is magában foglalja.

Választható időpontok: július 12-18, július 19-25, július 26-augusztus 1, augusztus 2-8 (7 nap / 6 éj). További információk és jelentkezési feltételek itt találhatók.

A Balaton és a vitorlázás napjainkban szinte elválaszthatatlanok. Azok, akik szeretnének megismerkedni ezzel a sporttal, jelentkezhetnek a „Vitorlás táborba”, ahol Sigmond András mesteredzőtől sajátíthatják el az alapokat. És hogy a szabadidő ne csak a vízen teljen el, arról számháború, falmászás, haditechnikai parklátogatás és kerékpáros ügyességi verseny gondoskodik.

Ráadásul több féle módon is lehetőség nyílik a táborozásra: bentlakással (szállás, napi háromszori étkezés biztosítása) és napközis rendszerben (csak ebéd) szerint. A táborra 9 év felett várják a lelkes ifjak jelentkezését. Választható időpontok: július 5-11, július 26-augusztus 1, augusztus 2-8. További részletek és a jelentkezés feltételei erre olvashatók.

Végül, de nem utolsó sorban az igazi adrenalinfüggő kalandra éhes lurkók sem maradnak program nélkül, a „Zánkaland Túlélőtábort” ugyanis nekik találták ki, amely extrém sportok igen széles választékát kínálja: vízisí, barlangászat, fal- és sziklamászás, paintball, lovaglás, stb., sőt, még csillagászatra és túrázásra is lehetőség nyílik.

Választható időpontok: július 12-18, július 19-25, július 26-augusztus 1, augusztus 2-8 (7 nap / 6 éjszaka, napi háromszori étkezéssel). A túlélőtábornak több fokozata van az életkort figyelembe véve:

  • Basic (6-12 éves korig)
  • Standard (8-16 éves korig)
  • Prémium (10-16 éves korig)
  • Galaxy (8-16 éves korig)

A fokozatok részletes leírását és a jelentkezési feltételeket itt találjátok. Jó táborozást mindenkinek, és ne feledjétek: „Amíg csillog a szemetek, maradjatok gyerekek!”

Szólj hozzá!
Címkék: videó tábor Zánka

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr637515004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása