Idén is Nyitott Balaton!

2015. április 20. 14:57 - balaton | peti

nyitottb.jpg

Második évben kerül megrendezésre a Nyitott Balaton elnevezésű, egész tavat körülölelő rendezvénysorozat, melynek célja, hogy bebizonyítsa: a Balaton vidéke több, mint pusztán nyári attrakció, tavasszal is számos olyan programot tud felmutatni, amely miatt érdemes ideutazni.

Az eseményt – a tavalyi évhez hasonlóan – május 1-11. között tartják, idén is rengeteg kedvezménnyel várják a tavaszi vendégeket. A programok között elsősorban az aktív lehetőségek játszanak jelentős szerepet, vezetett kerékpáros-, nordic walking- és gyalogos túrák képében, de fontos szerep jut a gasztronómiának és boroknak is. A kisebbek gyermekprogramokon szerepelhetnek, a kezdeményezésben résztvevő szálláshelyek pedig 3+1 kedvezményekkel és Happy hour akciókkal várják a látogatókat.

A csatlakozott települések listája és a részletes program itt található.

Szólj hozzá!
Címkék: nyitott balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr287383580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása