Húsvéti programajánló

2015. április 01. 12:59 - balaton | peti

husv_feszt_siof.jpgKedves Mindenki! Itt a tavasz, itt a jó idő, tessék kimozdulni otthonról! Arról nem is beszélve, hogy hétvégén Húsvét ünnepét tartjuk, ami azt jelenti, hogy egy nappal többet nem kell dolgozni menni, ráadásul ennek apropóján rengeteg program vár rátok a Balatonnál. Nézzük is meg, hol mivel találkozhattok régiószerte!

Április 4. szombat:

Részt vehetünk családi Húsvétoláson nagy tojásvadászattal Balatongyörökön, Húsvétváró játszóházon Felsőörsön, a húsvéti hétvégén Húsvéti tavaszváráson Balatonmagyaródon és Húsvéti Vigadalomban Hévízen.

Húsvéti fesztivál Siófokon

Húsvéti fesztivál lesz április 4-6. között Siófokon is, ahol Húsvét hosszú hétvégéjén 3 napos tavaszköszöntő programsorozaton vehetünk rész. Napközben rengetek gyermek program, esténként pedig locsolóbál várja a felnőtteket. A színes műsorok között mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot: gasztronómiai és kézműves kirakodóvásár, húsvéti játszóház, kézműves foglalkozás, tojásfestés is lesz

Húsvéti játszóház Balatonkeresztúron

Szombaton és vasárnap szeretettel várja a gyerekeket a Négy Évszak Játszóház Balatonkeresztúron délután 3 és 5 óra között. Rajzverseny, festés, színezés, origamizás és locsolóvers tanulás is szerepel a választható programok között.

Húsvéti tavaszvárás a Bivalyrezervátumban

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság húsvétkor is szeretettel várja az érdeklődőket a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba. Szombaton, vasárnap kézműves játszóház, tavaszi-húsvéti témájú gyermekrajzok kiállítása, tojásvadászat várja a gyermekeket. Az eredményes „vadászokat” lovaskocsizással jutalmazzuk!  Helyszín: Kápolnapuszta, Bivalyrezervátum GPS: 46.580862, 17.200438
Időpont: 2015. április 4-5. (szombat - vasárnap) 10.00 óra A foglalkozáson való részvétel ingyenes!

Április 5. vasárnap:

Húsvéti Nyuszibuli Tihanyban

Tavaszi és húsvéti dekorációk készítése, futóverseny fakanállal és piros tojással, óriás húsvéti fa játékpark, tojásgörgetés, seprűs tojásterelő, nyuszisimogató és nyuszibérlés, arcfetés, csillámfestés, locsolóversmondó verseny, nyuszivonat, végül de nem utolsó sorban táncház Ticz Tiborral mindez a Mádl Ferenc téren délután 3 órától.

Családi Nyúlkergető Zalakaroson

Április 5-én Zalakaroson a Családi Nyúlkergető lesz, amelyet jó időben a Zalakarosi Kertmozi parkjában, rossz időben pedig a Zalakarosi Fürdőben rendeznek meg. A programra sok szeretettel várnak minden családot, kicsiket és nagyokat egyaránt.

Április 6. hétfő:

Családi csilicsali a Bél Mátyás látogatóközpontban

Délután több program közül lehet választani: 3 és 5 óra között kézműves foglalkozás lesz gyerekeknek, az idősebbeknek filmvetítés (Vad Magyarország, Csillagösvényen), 6 órától pedig tavaszi kamarakoncert Joseph Haydn és kortársainak műveiből.

Majorbéli piknik a Georgikonban

9:30 és 15:00 óra között kézműves foglalkozásra, nyuszi-simogatóra, buborék és lufi fújásra csábít mindenkit Magyar Mezőgazdasági Múzeum - Georgikon Majortörténeti Kiállítóhelye, de fűszeres ismertetőkre és kóstolókra, batyus piknikre, lányok és asszonyok húsvéti locsolására is lehetőség nyílik majd.

Húsvét a Csillagvárban

Déltől az alábbi programokban lehet részt venni: solymászbemutató, bohócműsor, tojás keresés, bárányfogó verseny, nyuszi simogatás, ezen felül pedig lovaglás, arcfestés és íjászat egészíti ki a felsoroltakat. Belépő: gyermek: 500 Ft, felnőtt: 600 Ft.

Szólj hozzá!
Címkék: húsvét ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr717326318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása