Balaton Method: a héten érkezik!

2015. március 04. 11:05 - balaton | peti

 balaton_method.jpg

Korábban többször is írtunk már a Balaton Method elnevezésű különleges projektről, mely célegyenesbe ért: a balatoni road movie-t a héten Budapesten bemutatják, majd országjáró turnéra indulnak vele.

Ennek apropóján kedvcsinálóként az alkotók néhány rövid videót készítettek a szereplőkkel, egy-egy Balatonhoz kötődő történetüket kellett elmesélni, majd zeneszámot rögtönözni hozzá. Az elkészült „alkotások” valószínűleg jól tükrözik a film hangulatát is, de fontos kiemelni, hogy ezek nem filmbéli jelenetek, nem kell attól tartani, hogy esetleg előre lelőnének egy-egy poént.

Egy videót beszúrok, hogy lássátok, miről is van szó, illetve az elkészült film trailerét is, remélem Nektek is legalább annyira tetszeni fog, mint nekem. A többi kisfilmet itt nézhetitek meg, a road movie-val kapcsolatos információkat pedig itt találjátok! Jó szórakozást hozzá!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr97239779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása