Mikulás programok a Balatonnál

2014. december 04. 17:57 - BALATON | NÓRI

mikulas.jpg

A Mikulás természetesen a hétvégén a Balatonra is ellátogat. Hogy csokit vagy virgácsot hoz, az csak rajtatok múlik! Szerencsére nem nekünk kell megítélnünk senki magaviseletét, így a Balaton-felvidéki Nemzeti Park és Badacsonytördemic község szuper programokkal készül mind a jók és mind a néha kevésbé jók számára!

Mikulás a Lóczy-barlangban Balatonfüreden 

Időpont: 2014. december 6. 10:00-11:30

A barlangban lámpások fényénél megismerhetjük Szent Miklós püspök, az első Mikulás életét, az erdőben pedig kis papírmanókat is kereshetnek a gyerekek.

Mikulás napi túra a Keszthelyi-hegységben

Találkozó: Zalaszántó, Turul parkoló 2014. december 6. 9:00

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park természetvédelmi őre segítségével megismerhetjük a Kovácsi-patak – Hollókő – Sztúpa - Kotsy-vízimalom útvonal természeti és kultúrtörténeti értékeit.

XI. Forralt bor főző verseny Badacsonytördemicen

Időpont: 2014. december 06. 10:00

A hagyományoknak megfelelően XI. alkalommal versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket. A rendezvényt kulturális programok kísérik, a gyerekeket kézműves játszóház és természetesen maga a Mikulás várja.

Mikulás a Természet Házában Gyenesdiáson

Időpont: 2014. december 06. 10:00

December 6-án a kicsik és a nagyok együtt várhatják a Mikulást a gyenesdiási Természet Házában, ahol kézműves foglalkozásokon és ismeretterjesztő előadásokon vehetnek részt.

Pálosok nyomában

Találkozó: Salföld Major, 2014. december 07. 10:00

A túrát vezető természetvédelmi őr szakvezetést tart Salföld falu - Salföld kőtenger - Pálos kolostorrom útvonalon, majd a csoport a Csönge-hegyen keresztül sétál vissza a majorhoz.
A túrára előzetes jelentkezés szükséges és csak 10 fő jelentkezése esetén indul!

Vödörvölgyi Mikulás 15 körtúra

Találkozó: 2014. december 06. 08:00

A mikulás túrára várja a kicsiket és a nagyokat Balatonalmádi és környékén is!

A hétvégén természetesen adventi programok közül is válogathatunk, a részletek itt olvashatók.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr46956249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása