A balatoni fesztiválok a legjobbak között

2014. november 12. 11:21 - BALATON | NÓRI

10552614_790647737642206_8922576908650931310_n.jpg

Hallottátok? A European Festival Awards-ra benevezett két balatoni fesztivál, a Sound és a B.my.Lake is bekerült kategóriájának legjobbjai közé. A European Festival Awards kategóriagyőzteseit január 14-én hirdetik ki.

Harmincöt ország több száz fesztiválja nevezett – különböző kategóriákban – idén a legnagyobb nemzetközi fesztivál-elismerés, a European Festival Awards megmérettetésén. Az egy hónapig tartó online szavazáson rekordmennyiségű, több mint 1,2 millió szavazat érkezett, ami duplája a tavaly leadott szavazatoknak. A szervezők most közzétették a nevezettek legjobbjait, azaz az egyes kategóriák első 10-12 (kategóriánként különböző) legtöbb szavazatot kapott indulóját.

A „szigetes" fesztiválok, a VOLT Fesztivál, a MasterCard Balaton Sound, a Sziget Fesztiválköztársaság, illetve a Nagyon Balaton egyik zászlóshajójaként megismert B.my.Lake összesen öt kategóriában végzett a legjobbak között. A Sziget a legjobb nagyfesztivál kategóriában idén is a „döntősök" között szerepel, ugyanúgy, mint a VOLT és a Sound a legjobb közepes méretű fesztiválok, illetve a B.My.Lake a legjobb kisfesztiválok között.

A végeredményt, mint minden évben, a FestAwards gáláján, a hollandiai Groningenben jelentik majd be, január 14-én.

Reméljük, hogy győznek, addig is érdemes a fesztiválok honlapjait látigatni, hiszen például a Sound jegyárusítása hamarosan elkezdődik!

Kedvcsinálónak pedig olvasd el Peti Strand fesztiválról készült élménybeszámolóját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr226890207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása