Hétvégi családi programajánló

2014. november 06. 21:07 - BALATON | NÓRI

jopele2.gif

  

Beköszöntött a Balatonon is az ősz és a tél helyett a tavasz, irány a szabad! És mint mindig most is készültünk hétvégi programajánlóval.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park a hétvégére két programmal is készül, csatlakozzunk hozzájuk.

Péntek este talán az év legkülönlegesebb és legromantikusabb túráján vehetünk részt. A 2014-ben átadott Rezi Vár Tanösvényen, a telehold fényénél, vadregényes erdőkön keresztül túrázva és az út során különböző szellemi és ügyességi feladatokat teljesítve juthatnak el az érdeklődők a Rezi várhoz, ahol az útravalóul elcsomagolt vacsora elfogyasztása közben gyönyörködhetnek a várból... Ha tehetitek, ne hagyjátok ki!

Időpont: 2014. november 7. 20:00 óra 

Indulási helyszín: Rezi, Általános Iskola

A túra fáradalmait pihenjük ki szombat reggel, de próbáljunk meg nem nagyon elaludni, mert szombaton is szuper program vár a gyerekekre novemberi szöszmötölés címmel!

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja kézműves foglalkozásra az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba. A látogatók nap folyamán baglyos ajtódíszt és Márton napjához kapcsolódó mécses tartót készíthetnek.

A foglalkozáson a látogatók részére a részvétel ingyenes.
Időpont: 10.00 – 16.00 óráig

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr676872293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása