Hétvégi túraajánló

2014. október 31. 12:30 - BALATON | NÓRI

kőtenger.JPG

Itt a péntek, szépen süt a nap, reméljük ez a hétvégére is így marad. Gondolkodtam, hogy milyen programajánlóval készüljek Nektek a hétvégére és a túraajánlókra esett a választásom. Az őszi Nyitott Balaton rendezvénysorozatnak hála a túrák mellett még rengeteg program közül válogathatunk, nézzetek szét a honlapjukon is!

Vöröskő geotúra pincelátogatással Alsóörsön szombaton

Nevezzetek be az izgalmas földtörténeti eseményeket is felvillantó könnyed geotúrára, ahol találkozhattok Alsóörs vörös kövének változatos megjelenésével erdőben, kőbányában, kőfaragó mester kertjének szobrai között, borospince falában…

Káli Kalandtúra szombaton és vasárnap is

Találkozás a Citromfű kertben reggel 10 órakor (Kővágóörs, Zrínyi u. 7. ) egy citromfű-kakukkfű-menta tea vagy kávé kínálattal. Középkori romtemplomok, források, vulkánok keresése, délben bazsalikomos paradicsomleves és kerti fűszeres, tejfölös csirkeragu lehetőség, majd levendulaszörp kóstolás és farm látogatás után a túra visszavezet Kővágóörsre, kb este 5 körül.

GPS-es felfedező túra szombaton a Keszthelyi-hegységben Balatongyörökön 

Hiszünk benne, hogy valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye. Ha igazán jó szórakozásra vágysz és szereted a természetet, vágj bele! Nem kell hozzá más, mint a Tourinformban kölcsönzhető GPS-készülék és kalandvágy. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr866851007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása