Halloween Fürdőparty Zalakaroson

2014. október 29. 13:55 - balaton | dia

zalakarosiejszaka.jpg

A nyári nagy fürdőesemény után, most újabb vizes programot hoztam Nektek. Péntek este egy éjszakai medencés bulival várják a vendégeket a Zalakarosi Fürdőben, ahol a halloweeni hangulaton kívül Majka & Curtis gondoskodnak a szórakoztatásotokról.

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon népszerű ünnep. Pár éve hazánkban is egyre elterjedtebbé vált, és sok háznál láthatunk töklámpásokat, melyek látványa hátborzongatóvá teszi a ködös, hűvös esti sétákat.

A fürdő 21:00 és éjjel 2:00 között várja a vendégeket, akik szeretnének nem mindennapi közegben bulizni egy jót. A pénztár a rendezvény kezdése előtt 30 perccel nyit. A belépőjegy tartalmazza: a belső- és külső élménymedencék, a külső jacuzzi, a szauna vidék (3 szauna és 1 gőzkabin) és a hozzájuk kapcsolódó pihenőterek használatát. A csúszdák nem üzemelnek. Az infra szauna és a sókamra külön díjért vehető igénybe. A dresscode szigorúan fürdőruha! További információkat, jegyárakat pedig a fürdő honlapján találhattok.

 

Hangolódásképp pedig itt egy videó a tavalyi eseményről, ahol Pál Dénes lépett fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr306843965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása