Nyitott Balaton - Balatoni menü

2014. október 20. 13:24 - balaton | dia

 

balatoni-bor-etel-parositas-kistucsok-fogas.jpgAhogy már egy előző bejegyzésben beszámoltunk róla, a tavaszi akció után, október 22.  és november 2. között ismét megrendezésre kerül a Nyitott Balaton program sorozat, melynek célja, hogy a szolgáltatók megmutassák, hogy igenis nem csak nyáron lehet jól szórakozni a Balatonnál. Rengeteg program, nyitott pincék, éttermek várják az érdeklődőket. Most adok pár ötletet hogy mely éttermekbe érdemes ellátogatni a következő másfél- két hétben.

Több étterem is megalkotta a saját, Őszi Nyitott Balaton menüjét. A menüajánlatokon, balatoni alapanyagokból, halból, sütőtökből, gesztenyéből és vadhúsból készült ételekkel találkozhatunk, mellé pedig természetesen egy pohár balatoni bor fogyasztása ajánlott! Összesen 23 étterem készíti el a különleges menüsorát, melyek egyaránt különlegesnek számítanak. Az ízletes menüsort kínáló éttermeket Badacsonyban, Balatonföldváron, Balatonkeresztúron, Siófokon, Vonyarcvashegyen, Gyenesdiáson, Balatongyörökön, Tihanyban és Csopakon találhattok. Az éttermek listáját ezen a linken , a menüsorokat pedig az éttermek honlapján tekinthetitek meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr436809891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása