Boldog születésnapot Balatoni Blog!

2014. október 01. 14:23 - BALATON | NÓRI

Balaton_szülinap.jpg

Ma ünnepli 2. születésnapját a blogunk. Peti kezdte el szerkeszteni, Tőle származik a legtöbb bejegyzés, hozzá csatlakoztunk mi lányok (Dia és Nóri) az idei nyáron. Próbálunk a többi egyéb munkánk mellett lehetőleg minden nap valami érdekességről, újdonságról vagy egy jó hétvégi programról beszámolni. Remélem nem csak mi élvezzük a bejegyzések írását, hanem Ti is élvezettel olvassátok őket.

Minden reggel kíváncsian nézzük meg a statisztikákat, vajon a tegnapi bejegyzésünket hányan olvastátok, lájkoltátok és boldogan jelenthetem, hogy a számok azt mutatják, hogy van értelme a munkánknak. A blog indulása óta több mint 50.000 lapletöltést regisztráltunk, nagyon köszönjük!

Írtunk sok-sok fesztiválról, programról, látnivalóról, és akkor jöjjenek a szerintem legemlékezetesebb bejegyzések. Peti beszámolt az idei Strandfesztiválon szerzett élményeiről, amit mi ez alapján csak Sárfesztiválnak hívunk... :) Dia szorgalmasan és annál lelkesebben ajánlott Nektek jobbnál jobb programokat, olvasnivalókat, én meg életem első blogbejegyzését Csobánc meghódításáról írtam Nektek.

Köszönjük blog, hogy lehetőséget adsz arra, hogy szerintünk Magyarország legszebb régióját, a Balatont bemutathassuk Nektek! Boldog szülinapot!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr56750057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása