Ősszel is Nyitott Balaton

2014. szeptember 18. 14:58 - balaton | peti

nyitott balaton_1.jpg

A tavaszi sikeres összefogás után, idén ősszel ismét megrendezésre kerül a teljes régiót átfogó Nyitott Balaton elnevezésű programsorozat, ahol a szervezők alapvető célja megmutatni, hogy a Balaton nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem ősszel is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni. Az egyedülálló eseményhez számos szolgáltató is csatlakozott, akik örömmel fogadták a kezdeményezést – főleg az idei esős-borús nyár után.

A rendezvény fő témája, a bor és a gasztronómia. Nyitott pincék, és vendéglők sokaságával találkozhatunk, melyeknél nemcsak a legízletesebb balatoni falatok és nedűk biztosítottak, hanem transzfer is, így nem kell senkinek sem lemondania egy finom pohár borról vagy pálinkáról sem. A múzeumokban régi magyar filmalkotásokat tekinthetünk meg, a természet szerelmesi pedig kültéri programok között válogathatnak, így lehetőség lesz kincset keresni Balatongyörökön vagy kirándulni és kerékpártúrázni. A Balaton Riviérán ezúttal disznóvágás és tökös verseny kerül a középpontba, igazi zenés, jókedvű mulatságra van kilátás, de a legkitartóbbak teljesítménytúrára is nevezhetnek a településen. Végül, de nem utolsó sorban Balatonföldváron ismét részt vehetünk azon az oknyomozó túrán, mely végigkalauzol bennünket a város legizgalmasabb helyszínein és a végén még azt is megtudhatjuk, ki ölte meg Heltai Gáspárt.

Az esemény október 22. - november 2. között várja azokat, akik szeretnének kicsit kiszabadulni a szürke hétköznapokból és szeretnének feltöltődni a Balaton partján. A programokról valamint az akcióban részt vevő szolgáltatókról ezen a linken lehet tájékozódni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr436709025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása