Romantikus Reformkor Balatonfüreden

2014. szeptember 16. 11:25 - BALATON | NÓRI

Hangulatos Időutazásra hív Balatonfüred! A pár évvel ezelőtt uniós forrás segítségével csodálatosan megújult reformkori városközpontban immár 9. alkalommal szeptember 19-21-én kerül megrendezésre a Romantikus Reformkor hétvége.

romantikus reformkor_balatonfured_huszarok.JPG

Blaha Lujza, Jókai Mór, Deák Ferenc és a többiek lélekben biztosan velünk tartanak és így Te is megismerheted az akkori Füred pezsgő szellemi, kulturális és gasztronómiai életét. Öltözz korhű ruhába (ruhabérlésre is van lehetőség), vegyél részt a felvonuláson, gyere el a bálba, kóstold meg Laborfalvi Róza kedvenc süteményét, élvezd Sebestyén Mártával a Reformkor autentikus zenéjét, a Hunkun és Pavane Táncegyüttesekkel a korabeli táncokat és kóstold a meg a kor szőlőfajtáiból a régióban készült legjobb borokat!

A részletes program itt olvasható.

És ha már úgy is Füreden jársz, látogasd meg a nem rég megnyílt Bodorkát, a balatoni vízivilág látogatóközpontot is!;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr536702731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása