Strand Fesztivál

2014. augusztus 19. 15:06 - balaton | dia

strand-fesztival-2014-kemping-jegy-original-53298.jpg

2013-ban a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében sikerrel debütált Zamárdiban a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A rendezvény idén is szeretettel várják az érdeklődőket augusztus 20. és 23. között.

Hazai- és világsztárok egész sorával bővült a fesztivál programja. A bulizni vágyók 5 helyszínen tombolhatnak, így biztos mindenki talál magának megfelelő programot. A Nagyon Balaton sorozat keretében Zamárdi szabad strandján zajló, négynapos eseményre Parov Stelar mellé John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is csatlakozott, de a hazai mezőnyből a Petőfi Rádió 100 legfontosabb előadója is színpadra lép majd. Augusztus 20-án itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda. Fellép még a 30y, a Hősök, a Kiscsillag, a Hallott Pénz, a Punnany Massif, Majka & Curtis és még sokan mások.

A részletes programot és egyéb információkat a rendezvény honlapján találjátok meg.Itt pedig egy  videó a hangolódáshoz:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr276616305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása