XIV. Balaton átevezés

2014. augusztus 08. 12:31 - balaton | dia

4411-balaton.jpg

Augusztus 9-én 11 órakor, immáron XIV. alkalommal kerül megrendezésre Alsóörs - Siófok és vissza útvonalon a népszerű Balaton-átevezés. 18,5 kilométeres távon kelhetnek vízre az evezni vágyók, és élvezhetik ki kedvenc hajójukon a mesés magyar tengert.

Előbb a nagyobb hajók startolnak el, majd a kisebbek és 18.6 km után érnek vissza valamennyien a célba. Egy-egy kategória egyedi, - díjazásához legalább öt egység elindulása szükséges. Tizenkét kategóriában hirdetnek győztest a szervezők, de természetesen lesz abszolút lista. Csak kézi erővel hajtott hajók vehetnek részt a versenyben. A szintidő 5 óra, az ezen túl beérkező egységeket nem értékelik. A hajókat és legénységüket 10:15 – 10:45 között mutatják be a közönségnek. 1-2. fokú viharjelzés, erős szél esetén a versenyt elhalasztják.

További információkat a honlapon találhattok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr456587741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása