A Fenomén is a Balatont népszerűsíti

2014. július 22. 11:09 - balaton | peti

ronaldopirelli.jpg

Bár a világhírű Ronaldo már szögre akasztotta futballcsukáját, véleményére még a mai napig sokan adnak. Éppen ezért óriási dicsőség, hogy a Balatont népszerűsíti, ahogy az a fenti képen látható.

A kép Balatonfüreden készült, a Tamás-hegy egyik kiemelkedő pontjáról, alatta a város látható, jobbra tőle a Tihanyi-félsziget és a rév, szemben pedig a déli part látszik a távolban a fonyódi dombokkal. A panorámatechnikának köszönhetően sikerült befogni szinte az egész keleti partot is, bár emiatt a Fűzfői-öböl kicsit lekerekítettnek látszik.

Ha valakinek ismerős a kompozíció, az nem véletlen, hiszen egy korábbi kirándulásom során lőtt kép replikája ez.

 

A képen természetesen nem a Balaton látható, hanem Rio, s egy régebbi reklám részeként járta be a világot és én koppintottam onnan a saját beállásomat, de időnként hasonlóságokat vélek felfedezni egyes képek és a Magyar Tenger között.

komment
Címkék: poén

A bejegyzés trackback címe:

https://itthonabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr956532331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása